تیفور

تیفور، ابزاری مکانیکی با ساختاری ساده اما قدرتمند، برای کشیدن و جابه‌جایی بار در وزن‌های مختلف و متناسب با کاربردهای گوناگون عرضه می‌شود. این وسیله مفید که نخستین بار در خلال جنگ جهانی دوم طراحی و به کار گرفته شد، امروزه در حوزه‌های صنعتی متنوعی ایفای نقش می‌کند.

تیفور
نمایش ویدیو درباره تیفور
cta home

برای مشاوره با کارشناسان ما در تماس باشید

کارشناسان ما با دانش و تجربه کافی آماده راهنمایی و ارائه بهترین راه‌حل‌ها به شما هستند.

price
قیمت مناسب
quality
کیفیت مطلوب
support
پشتیبانی 24/7
achievement
سابقه درخشان

مشخصات فنی تیفور چیست؟

تیفور، ابزاری قدرتمند و قابل حمل است که با حرکت دادن اهرم، نیروی کششی تولید می‌کند. این ابزار به کمک سیم بکسل به یک نقطه ثابت متصل می‌شود و با حرکت اهرم، سیم بکسل را جمع کرده و بار را می‌کشد یا بلند می‌کند. عملکرد تیفورها تا حدودی شبیه به پولیفت‌ها است، با این تفاوت که تیفورها از سیم بکسل و پولیفت‌ها اغلب از زنجیر استفاده می‌کنند. یکی از مزایای اصلی تیفورها، امکان تنظیم دقیق موقعیت بار است. به همین دلیل، در صنایع مختلف از تیفورها به عنوان ابزاری تخصصی برای حفظ موقعیت بار در مختصات دقیق استفاده می‌شود. تیفورها با بدنه‌های آلومینیومی، چدنی و فولادی و مطابق با استانداردهای مختلف تولید و به بازار عرضه می‌شوند.

مشخصات فنی تیفور
نحوه انجام خدمات از ما
ارتباط با ما

ارتباط مستقیم و سریع با ما

1
دریافت مشاوره

مشاوره تخصصی برای تصمیم‌گیری

2
دریافت خدمات

خدمات حرفه‌ای مطابق نیاز شما

3
برندها
sticy
بـرای دریـافـت مـشـاوره

با ما تماس بگیرید

هرآنچه که باید درباره تیفور بدانید!

تیفور چه کاربرد هایی در لیفتینگ و کشش بار دارد؟

تیفور ابزاری کارآمد برای کشیدن بار تا 7 تن بر روی سطوح (با وجود تکیه‌گاه) است. ویژگی خاص تیفور این است که با هر حرکت رفت و برگشت اهرم، سیم بکسل متصل به آن در هر دو جهت (جلو و عقب) کشیده و جمع می‌شود. این ویژگی سرعت و کارایی تیفور را افزایش می‌دهد.

همچنین، به دلیل قابلیت استفاده از سیم بکسل با طول‌های متنوع، تیفور نسبت به بسیاری از ابزارهای کششی دیگر، دامنه حرکت بیشتری دارد. علاوه بر کشیدن بار بر روی سطوح شیب‌دار، از تیفور برای بالا بردن بار به صورت معلق نیز می‌توان استفاده کرد. این تنوع در کاربرد، تیفور را به ابزاری مفید و پرکاربرد در صنایع مختلف تبدیل کرده است. یکی از کاربردهای مهم تیفور در نصب و راه‌اندازی آسانسورها است. قبل از اتصال موتور آسانسور، برای تنظیمات و نصب درب و کابین، از تیفور برای جابجایی کابین استفاده می‌کنند. همچنین در صافکاری خودروها در تعمیرگاه‌ها نیز از تیفور استفاده می‌شود.

مشخصات فنی سیم بکسل اتصال تیفور چیست؟

سیم بکسل‌ها در اتصال و بلند کردن بار در تیفورها اهمیت بسیاری دارند. به همین دلیل، از سیم بکسل‌های فولادی با آلیاژ ویژه برای این کار استفاده می‌شود و سیم بکسل استیل به دلیل خصوصیات متفاوت، مناسب این کاربرد نیست. اغلب، سیم بکسل‌های 6 رشته‌ای با مغزی فولادی برای اتصال به تیفورها انتخاب می‌شوند.

یکی از ساختارهای رایج در سیم بکسل‌های تیفور، ساختار 6×19+IWRC است که به سیم بکسل‌های مورد استفاده در دکل‌های حفاری شباهت زیادی دارد. این ساختار علاوه بر استحکام کششی بالا، از مقاومت سایشی و خوبی نیز برخوردار است و برای کشیدن بار بر روی سطح شیب‌دار یا بلند کردن بار توسط تیفور بسیار مناسب است.

ساختارهای 6 رشته‌ای دیگر مانند 6×36 و 6×37 نیز در اتصال به “تیفور” کاربرد دارند. اندازه سیم بکسل با توجه به ظرفیت باربری تیفور تعیین می‌شود. برای مثال، برای تیفورهای 800 کیلوگرمی، از سیم بکسل با قطر حداقل 8 میلی‌متر استفاده می‌شود.